Vin- og sjokoladesmaking Torsdag 18.09.2025 Kl 18:00-20:00
Vin- og sjokoladesmaking Torsdag 18.09.2025 Kl 18:00-20:00
Vin- og sjokoladesmaking Torsdag 18.09.2025
Kurset holdes hos
Palmer Group
Lille Grensen 7, 0159 Oslo
Kl 18:00-20:00
Palmer Group og Vigdis Rosenkilde har gleden av å presentere et unikt kurs innen vin- og sjokoladesmaking, hvor premium kvalitet står i fokus.
Palmer Groups kjellermester, Nora Paynter Gundersen, loser deg gjennom dette arrangementet, og står for i innføringen i vinens spennende historie. Hun jobber med salg og events i LaCave, samt aktiviteter i markedet. Nora har en fagutdannelse i vin- og brennevin, har en diplom i vinproduksjon fra Sør-Afrika og har over 15 års erfaring i restaurant-, uteliv- og kulturbransjen.
Vigdis Rosenkilde har jobbet med sjokolade siden 2010, er sertifisert kakao- og sjokoladesmaker, og prisvinnende konfekt- og sjokolademaker. Hun vil stå for innføringen i sjokoladens og kakaoens interessante verden. Hun er en av verdens ledende eksperter innen kakao, og har vunnet flere gullmedaljer hos International Chocolate awards, både for kvalitet på sjokolade og direkte handel av kakaobønner.
Gjennom kurset vil du lære om vinens og kakaoens historie, samt delta i smaking av både vin og sjokolade med veiledning fra våre fremdragende eksperter. Det blir mulighet til å stille spørsmål.
Nora Paynter Gundersen og Vigdis Rosenkilde har smakt seg gjennom et stort utvalg av Palmerviner og unike premiumsjokolader. Sammen har de landet på smakskombinasjoner av vin og sjokolade som vi ønsker at du skal få oppleve!
Kurset holdes for en liten gruppe i det flotte eventlokalet, La Cave, i Lille Grensen 7 - midt i hjertet av Oslo.
Velkommen!